Op zondag 3 maart om 11.30u treden in het Muziekcafe ZK het Trombone Kwartet Quatrone en het jazzduo Stablemates op.

Quatrone is een kwartet van amateurtrombonisten. Quatrone wordt periodiek begeleid door André Keizer, tot voor kort trombonist bij de Luchtmachtkapel. Quatrone is ontstaan tijdens de coronapandemie. Toen mocht je namelijk niet in orkestverband muziek maken. Alleen op gepaste afstand in kleine groepen. En zo is uiteindelijk een heus amateurtrombonekwartet aan corona ontsproten. Stablemates.

Dit is een saxofoon/gitaar duo, met eeen programma van bekende en iets minder bekende jazznummers. De combinatie van tenorsax en electrische gitaar geeft een uniek geluid. Het repertoire is zo samengesteld dat ook niet jazzmuziek kenners op een plezierige manier hiermee kunnen kennismaken. Tussen de nummers halen jazz geschiedenis op, al dan niet ondersteund met foto's onder het motto: Jazz met een verhaal.

Voor de kinderen is er een (knutsel) activiteit onder begeleiding van een van onze vrijwilligers. Ouders hoeven dus geen oppas te regelen om dit unieke optreden bij te wonen.

Het optreden vindt plaats in het Muziekcafé ZK aan de van Wijkstraat 33 in Huissen op zondag 3 maart en begint om 11.30 uur.

De entree is € 2,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Info via mail muziekcafe@zandsekerk.nl en op www.zandsekerk.nl.

Lees het volledige artikel bij Wim Evers.

Laat dit artikel viral gaan in Lingewaard, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLingewaardgids.nl
Redactie deLingewaardgids.nl

Nieuws door Wim Evers. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Op zondag 3 maart om 11.30u treden in het Muziekcafe ZK het Trombone Kwartet Quatrone en het jazzduo Stablemates op.

Gerelateerde berichten