P. van Dalen

P. van Dalen is een Schilder gelegen aan Perenbongerd 32 in Unknown.

Meer informatie over P. van Dalen in Unknown

Schildersbedrijf P. van Dalen is gespecialiseerd in binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen en houtrotreparatie. Ze bieden flexibiliteit en passen zich aan uw tijdschema aan, zodat u ongestoord door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. Al het werk wordt uitgevoerd na goed overleg, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en precies krijgt waar u om gevraagd heeft. Het bedrijf hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en een goede relatie met hun klanten. Ze hebben ervaring in verschillende projecten, zoals keukens, plafonds en woningen. Klanten zijn erg tevreden over de resultaten en prijzen de goede service van P. van Dalen. De openingstijden van het bedrijf zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur, en op zondag zijn ze gesloten. U kunt contact opnemen met het bedrijf via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat P. van Dalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P. van Dalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P. van Dalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P. van Dalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar P. van Dalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P. van Dalen

Bezoekers bekeken ook