Pelkman Schildersgroep

Pelkman Schildersgroep is een Schilder gelegen aan De Kazematten 6681 in Unknown.

Meer informatie over Pelkman Schildersgroep in Unknown

Pelkman Schildersgroep is op zoek naar een schilder/glaszetter en is nu vriend van de website Groeten uit Gendt. Daarnaast wordt het verlaagde BTW-tarief verhoogd van 6% naar 9% vanaf 1 januari 2019. Er is geen overgangsregeling vastgesteld, dus het tarief moet worden bepaald op het moment van de prestatie. Pelkman Totaalonderhoud BV en Rensen Schilderwerken BV gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder onder de naam Pelkman Schildersgroep BV. Ze verwachten hun dienstverlening te kunnen optimaliseren en een grotere naamsbekendheid te krijgen. Het bedrijf biedt werk aan ongeveer 12 mensen.

Wil je weten wat Pelkman Schildersgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pelkman Schildersgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pelkman Schildersgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pelkman Schildersgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Pelkman Schildersgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pelkman Schildersgroep

Bezoekers bekeken ook