Perfectwood

Perfectwood is een Winkel voor tuinmeubilair gelegen aan Ressensestraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Perfectwood in Unknown

Bij PerfectWood kunt u terecht voor verschillende houten producten zoals industriële tafels, banken, tiny houses en picknicktafels. Ze bieden ook de mogelijkheid om tiny houses te huren. Het hout dat ze gebruiken is van hoge kwaliteit, zoals Iroko hout uit West-Afrika dat erg duurzaam is en tot wel 25 jaar mee kan gaan. Daarnaast hebben ze ook Douglas hout, afkomstig van de Douglasspar, dat gebruikt kan worden voor diverse toepassingen. PerfectWood biedt ook maatwerk aan, omdat ze begrijpen dat elke situatie een andere oplossing vraagt. Ze garanderen kwaliteit, service en expertise in het vervaardigen van houten producten. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Perfectwood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Perfectwood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Perfectwood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perfectwood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Perfectwood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Perfectwood

Bezoekers bekeken ook