Peuterspeelzaal Donatushof

Peuterspeelzaal Donatushof is een Peuterspeelzalen gelegen aan Dr Hoijngstraat 5 in Unknown.

Meer informatie over Peuterspeelzaal Donatushof in Unknown

Peuteropvang Het Olifantenbos is een speelse leeromgeving voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ze worden uitgedaagd om spelenderwijs te leren en hun mogelijkheden te ontdekken. De peutergroep werkt thematisch, net als op de basisschool. De pedagogische medewerkers zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten. Het Olifantenbos heeft een groepslokaal met aangrenzende hal, een speellokaal en een ruime buitenspeelplaats. Voor ouders is er de mogelijkheid om verlengde peuteropvang te gebruiken. Het vakantierooster voor 2023-2024 is al bekend. Ouders kunnen een afspraak maken om een kijkje te nemen in de opvanggroepen. Het pedagogisch beleidsplan is beschikbaar en op de website van Stichting de Linge is meer informatie te vinden over inschrijven en tarieven. De opvanglocaties bevinden zich op de Flierenhofstraat en de Dr. Hoijngstraat in Bemmel.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal Donatushof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal Donatushof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal Donatushof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal Donatushof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Peuterspeelzaal Donatushof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal Donatushof

Bezoekers bekeken ook