Poortman Mode

Poortman Mode is een Kledingwinkel gelegen aan Loostraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Poortman Mode in Unknown

Welkom bij Poortman Mode! Deze kledingwinkel in Bemmel is al jaren een begrip in de omgeving. Sinds juni 2015 hebben ze ook kleding toegevoegd voor de jongere generatie. De collecties kenmerken zich door mooie kleuren, stoffen en prints. In de gezellige winkel kun je op je gemak rondkijken en krijg je advies over stoffen, modellen en maten. Ze verkopen kleding van maat 36 tot en met confectiemaat 52. Daarnaast hebben ze ook mooie accessoires om je outfit compleet te maken. Ook bieden ze de service van het stomen en reinigen van kleding en ander stoomgoed. Ze fungeren als depot voor Stomerij Grashoff in Wijchen. Kom langs bij Poortman Mode aan de Loostraat 11 in Bemmel en verlaat de winkel met een blij gevoel!

Wil je weten wat Poortman Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poortman Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poortman Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poortman Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Poortman Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poortman Mode

Bezoekers bekeken ook