Regio-IT

Regio-IT is een Computerwinkel gelegen aan Dorpstraat 66 in Unknown.

Meer informatie over Regio-IT in Unknown

Regio-IT is een kleinschalig team met veel ervaring op het gebied van computers en netwerkbeheer. Ze zijn gevestigd aan de Dorpstraat in Gendt en zijn sinds 1 juli 2015 open. Regio-IT biedt oplossingen voor computerproblemen, laptopreparaties, netwerkbeheer en opslagruimte voor bestanden. Ze helpen klanten zowel in de winkel als op locatie. Ze streven naar verstandige aankopen, goede reparaties en bruikbaar advies, ongeacht het budget of het merk van de computer. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Buiten deze tijden zijn ze telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken op locatie.

Wil je weten wat Regio-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Regio-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Regio-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Regio-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Regio-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Regio-IT

Bezoekers bekeken ook