Remake Parts

Remake Parts is een Computeronderdelenwinkel gelegen aan Van der Mondeweg 36B in Unknown.

Meer informatie over Remake Parts in Unknown

Wij zijn gespecialiseerd in het reproduceren van plastic onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn. Iedereen kan een onderdeel aanmelden en als wij besluiten dit onderdeel op te nemen in ons assortiment, krijgt de aanmelder het geheel gratis. Zo verminderen we verspilling en helpen we elkaar. Ons assortiment wordt geïnspireerd door onze klanten en veel van onze producten ontstaan dan ook door hun ideeën en verzoeken. We hebben onder andere deurbelhouders, tablethouders, toetsenborden en rolstoelframes beschikbaar op de internationale markt. Naast de verkoop via onze website, produceren wij ook vervangende plastic onderdelen en nieuwe toevoegingen aan bestaande producten. Ons doel is om deze toevoegingen uit te brengen op de internationale markt. De reproductie- en verzendkosten zijn helemaal gratis voor de klant. We hebben een handige checklist ontwikkeld om te controleren of een idee in aanmerking komt. Als de checklist groen licht geeft, kan er extra informatie worden opgegeven en nemen wij binnen 5 werkdagen contact op. Help ons bij het verminderen van verspilling en het verbeteren van favoriete producten door je ideeën met ons te delen. We werken samen aan een duurzamere toekomst.

Wil je weten wat Remake Parts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remake Parts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remake Parts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remake Parts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Remake Parts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remake Parts

Bezoekers bekeken ook