Rijschool Cornelis

Rijschool Cornelis is een Autorijschool gelegen aan Teselaar 43 in Unknown.

Meer informatie over Rijschool Cornelis in Unknown

Mijn naam is Yourie Cornelissen en ik ben een ervaren rijinstructeur die zijn passie heeft omgezet in zijn eigen rijschool. Ik heb mijn rijschool gevestigd in Bemmel en geef rijlessen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Ik leer jong en oud graag veilig de weg op te gaan, en als u druk bent met werk of school, is dat geen probleem, want bij ons kunt u ook in de avond en in het weekend rijlessen volgen. We hebben geen wachtrij, dus u kunt nu al een gratis proefles inplannen. Tijdens de lessen kijken we naar uw leertempo en maken we samen een lesplan. U leert op uw eigen tempo, doelgericht en vakkundig, en u krijgt een vertrouwd gevoel. Er is goede communicatie en we zorgen ervoor dat de sfeer in de auto fijn en gezellig is. Fouten maken is normaal, want u bent hier om te leren. Als dit interessant klinkt, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Rijschool Cornelis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Cornelis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Cornelis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Cornelis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Rijschool Cornelis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Cornelis

Bezoekers bekeken ook