ScanaBouw Houtskeletbouw

ScanaBouw Houtskeletbouw is een Bouwer van huizen op maat gelegen aan Nijverheidstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over ScanaBouw Houtskeletbouw in Unknown

ScanaBouw is een bedrijf dat al sinds 1977 duurzame en individuele woningen, clubgebouwen, recreatiewoningen en bedrijfsgebouwen ontwerpt en produceert. Ze maken gebruik van houtskeletbouw en houtstapelbouw, en combinaties daarvan. Op hun website kunt u meer informatie vinden over deze vormen van houtbouw en kunt u voorbeelden van hun werk bekijken. Als u geïnteresseerd bent in hun aanpak, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan hun showroom en fabriek in Huissen. Daar kunt u verder praten over uw toekomstige woning. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail, en u kunt ook hun brochure of nieuwsbrief aanvragen. Op hun YouTube-kanaal vindt u ook video's over het bedrijf.

Wil je weten wat ScanaBouw Houtskeletbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ScanaBouw Houtskeletbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ScanaBouw Houtskeletbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ScanaBouw Houtskeletbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar ScanaBouw Houtskeletbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ScanaBouw Houtskeletbouw

Bezoekers bekeken ook