Schaars Autobedrijf/Tankstation

Schaars Autobedrijf/Tankstation is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Langstraat 10 in Unknown.

Meer informatie over Schaars Autobedrijf/Tankstation in Unknown

In 2012 is het tankstation van Autobedrijf Schaars overgegaan op het merk BP. Het tankstation maakt gebruik van de onbemande formule BP Express, wat betekent dat je 24/7 kunt tanken met je eigen bankpas. Als zakelijke klant kun je een speciale BP pas aanvragen voor BTW facturen. Daarnaast accepteren ze verschillende credit kaarten. Bij het tankstation is er ook een lucht unit aanwezig waar je 24/7 je banden kunt oppompen. Betaling kan hier gedaan worden met munten van €1 of €2, en zakelijke rijders kunnen luchtmunten kopen bij de balie. De openingstijden van het tankstation zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:45 uur. Op zaterdag tot en met maandag is het tankstation gesloten. Voor contactgegevens kun je terecht bij Schaars Autobedrijf in Gendt, via telefoonnummer 0481-421 345 of schaarsautobedrijf@gmail.com.

Wil je weten wat Schaars Autobedrijf/Tankstation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaars Autobedrijf/Tankstation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaars Autobedrijf/Tankstation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaars Autobedrijf/Tankstation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schaars Autobedrijf/Tankstation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaars Autobedrijf/Tankstation

Bezoekers bekeken ook