Schalkshof

Schalkshof is een Stadion gelegen aan Polseweg 18b in Unknown.

Meer informatie over Schalkshof in Unknown

Welkom bij v.v. Jonge Kracht! Op onze website vind je allerlei informatie over onze mooie club. Van actuele zaken over wedstrijden en trainingen tot achtergrondinformatie. We hebben binnenkort een wedstrijd en er zijn ook vacatures beschikbaar. Daarnaast is er meer nieuws te vinden en kun je een bezoek brengen aan onze clubwinkel. Elke week wordt er een pupil van de week gekozen en we hebben ook een agenda met alle belangrijke activiteiten. Verder kun je de topscorers bekijken en is er een countdown naar de volgende wedstrijd. Heb je iets te koop of ben je op zoek naar iets? Dan kun je terecht bij vraag en aanbod. Tot slot is er informatie over de TotalEnergies voetbalactie van Club TotalEnergies. Voeg gerust je eigen gadgets toe aan deze pagina! Onze club bestaat sinds 6 oktober 1945, heeft 812 leden en heeft 42 teams in de 3e Klasse C. Je kunt ons volgen op social media.

Wil je weten wat Schalkshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schalkshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schalkshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schalkshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schalkshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schalkshof

Bezoekers bekeken ook