Schoonheidssalon PUUR LISA

Schoonheidssalon PUUR LISA is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpstraat 37a in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon PUUR LISA in Unknown

PUUR LISA is een schoonheidssalon gevestigd in Gendt. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, pedicure, gelcolor, biab, lash lifting, harsen, epileren, wenkbrauwen en wimpers verven. De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van SPA salonne pro. Daarnaast bieden ze ook manicure aan met gelcolor, zowel voor handen als voeten. Voor mooie wenkbrauwen kun je terecht voor harsen, epileren, touw en verven. Er zijn positieve reacties over de salon, waarbij Lisa wordt geprezen om haar vakmanschap, zorgvuldigheid, hygiëne en professionaliteit. Als je een afspraak wilt maken, kun je contact opnemen via de contactgegevens.

Wil je weten wat Schoonheidssalon PUUR LISA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon PUUR LISA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon PUUR LISA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon PUUR LISA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Schoonheidssalon PUUR LISA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon PUUR LISA

Bezoekers bekeken ook