Sems Sushi - All You Can Eat

Sems Sushi - All You Can Eat is een Sushirestaurant gelegen aan Pannerdenseweg 47 in Unknown.

Meer informatie over Sems Sushi - All You Can Eat in Unknown

In Doornenburg is er een sushi restaurant genaamd Sems, waar je kunt genieten van all you can eat sushi. Ze hebben ook een dessert buffet. Voor degenen die niet zo van sushi houden, bieden ze ook vis- en vleesgerechten en pizza's aan. En er is goed nieuws, ze hebben een geweldige actie waarbij je 3 uur lang onbeperkt kunt genieten van een diner en drankjes voor slechts €32,50. Er is voor ieder wat wils! Je kunt snel een tafel reserveren via semssushi@outlook.com of 0481-745718.

Wil je weten wat Sems Sushi - All You Can Eat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sems Sushi - All You Can Eat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sems Sushi - All You Can Eat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sems Sushi - All You Can Eat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sems Sushi - All You Can Eat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sems Sushi – All You Can Eat

Bezoekers bekeken ook