SPAR Witjes

SPAR Witjes is een Buurtsuper gelegen aan Kerkstraat 16A in Unknown.

Meer informatie over SPAR Witjes in Unknown

In het Gelderse Doornenburg is sinds 2012 de SPAR winkel van Witjes te vinden. De winkel is gemakkelijk bereikbaar en het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar. Bij binnenkomst komt de heerlijke geur van vers gebakken brood je tegemoet. Elke dag hebben ze vers brood van bakkerij Koenen. Naast brood hebben ze ook zoetigheden van de verse bakkerij. De winkel doet altijd een stapje extra en het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Daarnaast bieden ze ook bezorgservice tot in de koelkast. Ze zijn betrokken bij de buurt en organiseren en/of nemen deel aan diverse activiteiten. Ze hebben ook lokale producten uit de streek. In 2016 hebben ze de maatschappelijk betrokken ondernemersprijs gewonnen en zijn ze de meest klantvriendelijke SPAR van de regio. Bij SPAR Witjes is het altijd een feestje en ze hopen je te zien in de leukste SPAR supermarkt van Doornenburg.

Wil je weten wat SPAR Witjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPAR Witjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPAR Witjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPAR Witjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar SPAR Witjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPAR Witjes

Bezoekers bekeken ook