Sport Promotie Lingewaard

Sport Promotie Lingewaard is een Sportclub gelegen aan Zandsevoetpad 18 in Unknown.

Meer informatie over Sport Promotie Lingewaard in Unknown

Sport Promotie Lingewaard (SPL) vertegenwoordigt iedere sporter in Lingewaard. Ze zijn gevestigd op Zandsevoetpad 18 in Huissen en zijn bereikbaar via sportpromotielingewaard@gmail.com. Het Kvk nummer van SPL is 65103319 en het banknummer is NL66RABO0181294001. SPL gelooft in de vele positieve effecten van sporten, zoals een goede fysieke en mentale gezondheid en de stimulatie van sociale ontwikkeling. Ze vinden sport ook een belangrijk onderdeel van het sociaal leven in Lingewaard. Daarnaast heeft SPL als doel het sportklimaat in Gemeente Lingewaard te stimuleren door middel van de jaarlijkse Gouden Sport Ster verkiezing.

Wil je weten wat Sport Promotie Lingewaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Promotie Lingewaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Promotie Lingewaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Promotie Lingewaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sport Promotie Lingewaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Promotie Lingewaard

Bezoekers bekeken ook