Sterren Kinderkleding

Sterren Kinderkleding is een Kinderkleding gelegen aan Deken Doctor Mulderstraat 2a in Unknown.

Meer informatie over Sterren Kinderkleding in Unknown

Bij Sterren Kinderkleding vind je de nieuwste collecties van topmerken zoals Retour Jeans, Jubel, Sturdy, Raizzed, B Nosy en Cars Jeans. Ze verkopen kinderkleding in de maten 104 t/m 176. Naast de nieuwe collecties hebben ze ook mooie koopjes op de sale pagina. Hun stenen winkel is gevestigd in Bemmel en ze hebben ook openingstijden waarop je kunt langskomen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om 's avonds, op zondag/maandag of op afspraak te komen shoppen. Ze werken samen met Dunja Huisman, eigenaresse van Be Noa, die trendy dameskleding en accessoires verkoopt. Ook kun je hun Facebookpagina volgen voor nieuws en acties.

Wil je weten wat Sterren Kinderkleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterren Kinderkleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterren Kinderkleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterren Kinderkleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sterren Kinderkleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterren Kinderkleding

Bezoekers bekeken ook