Tandartspraktijk Doornenburg

Tandartspraktijk Doornenburg is een Tandarts gelegen aan Sint Maartenstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Tandartspraktijk Doornenburg in Unknown

Tandartspraktijk Doornenburg is een moderne en toegankelijke mondzorgpraktijk die zich richt op alle leeftijden. Ze streven naar een langdurige relatie met hun patiënten en willen een mooi en gezond gebit samen met hen bereiken. Bij de eerste afspraak wordt gevraagd om een geldig legitimatiebewijs, zorgverzekeringspas en een actueel medicatieoverzicht mee te nemen. Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Tanden en kiezen hebben een kroon en één of meer wortels, waarin zich het wortelkanaal met zenuwvezels en bloedvaten bevindt. Als dit weefsel ontstoken is of is geweest, voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. De praktijk bevindt zich aan de Sint Maartenstraat 1 in Doornenburg en is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 tot 15:00 uur. Het telefoonnummer van de praktijk is 0481-424009 en het telefoonnummer van de spoeddienst is 0481-712030.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Doornenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Doornenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Doornenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Doornenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Tandartspraktijk Doornenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Doornenburg

Bezoekers bekeken ook