Terborgse HandelsOnderneming

Terborgse HandelsOnderneming is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Nijverheidstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Terborgse HandelsOnderneming in Unknown

THO is een specialist in de in- en verkoop van tweedehands en refurbished kantoormeubilair. Ze bieden hoogwaardig meubilair aan dat zowel nieuw, tweedehands als refurbished is. Hun opslagruimte in Terborg en Gaanderen beslaat maar liefst 11.000 vierkante meter aan tweedehands en refurbished kantoormeubilair. THO kijkt altijd eerst naar tweedehands of refurbished meubilair als oplossing voor bedrijven, om zo duurzaam in te kopen en bij te dragen aan een circulaire economie. Door het gebruik van hoogwaardige producten en expertise op het gebied van refurbishment, bieden ze meubilair aan dat nog jaren meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van klanten. Ze bieden ook hulp bij het vinden van een ergonomische werkplek en hebben verschillende soorten kantoormeubelen beschikbaar. Daarnaast hebben ze nieuwsartikelen en contactgegevens van hun vestigingen in Terborg, Huissen en Apeldoorn.

Wil je weten wat Terborgse HandelsOnderneming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terborgse HandelsOnderneming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terborgse HandelsOnderneming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terborgse HandelsOnderneming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Terborgse HandelsOnderneming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terborgse HandelsOnderneming

Bezoekers bekeken ook