TUXAS - User Experience Design

TUXAS - User Experience Design is een Internetmarketing gelegen aan Gersthof 34 in Unknown.

Meer informatie over TUXAS - User Experience Design in Unknown

Tim Thijsse is een UX/CRO specialist die zich bezighoudt met kwalitatief en kwantitatief gebruikersonderzoek. Hij biedt diensten aan zoals interviews, gedragsmetingen en online statistieken om de wensen van de doelgroep te verduidelijken. Tim helpt ook bij het optimaliseren van applicaties door middel van A/B testen, splitscreen-testen, screenrecording en conversie-metingen. Hij benadrukt het belang van een goed interaction design als bouwtekening voor een applicatie. Tim beschrijft zichzelf als betrokken bij elk project, en zijn doel is om de doelen van de organisatie te vertalen naar digitale klantgerichte oplossingen. Hij werkt nauw samen met verschillende specialismen en verdiept zich in elk type klant. Tim staat open voor een gesprek onder het genot van koffie of bier en heeft positieve beoordelingen ontvangen van professionals in het vakgebied.

Wil je weten wat TUXAS - User Experience Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TUXAS - User Experience Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TUXAS - User Experience Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TUXAS - User Experience Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar TUXAS - User Experience Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TUXAS – User Experience Design

Bezoekers bekeken ook