van Bon chocolaterie - Bemmel

van Bon chocolaterie - Bemmel is een Chocolaterie gelegen aan Markt 41B in Unknown.

Meer informatie over van Bon chocolaterie - Bemmel in Unknown

Van Bon chocolaterie heeft twee vestigingen in de regio Arnhem-Nijmegen, namelijk in Elst en Bemmel. De eerste winkel werd geopend in 2017 in Elst, gevolgd door de tweede winkel in Bemmel in 2020. Ze bieden een uitgebreid assortiment bonbons, truffels en chocolade, met ruim 60 varianten bonbons met verschillende vullingen. Daarnaast wisselt het assortiment met de seizoenen mee en zijn ze gespecialiseerd in mooie geschenken en cadeauverpakkingen. De chocolatiers werken met verse en natuurlijke ingrediënten. Bij van Bon chocolaterie staat een goede prijs-kwaliteitverhouding, maatwerk en oog voor detail centraal. Ze hebben ook openingstijden en contactgegevens vermeld op hun website.

Wil je weten wat van Bon chocolaterie - Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Bon chocolaterie - Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Bon chocolaterie - Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Bon chocolaterie - Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar van Bon chocolaterie - Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Bon chocolaterie – Bemmel

Bezoekers bekeken ook