VAN-DAAN Huissen

VAN-DAAN Huissen is een Winkel gelegen aan Vierakkerstraat 12a in Unknown.

Meer informatie over VAN-DAAN Huissen in Unknown

Bij VAN-DAAN, een mixstore in Huissen, kun je terecht voor originele kleding, woonaccessoires en cadeautjes. Ze hebben ook een diverse collectie tweedehands dameskleding van goede kwaliteit. Als je zelf kleding hebt die je niet meer draagt, kun je deze bij VAN-DAAN inbrengen en een deel van de opbrengst krijgen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tweedehands spullen in te brengen voor verkoop. Verder hebben ze ook interieurartikelen, handgemaakte producten en kun je contact met ze opnemen via social media. De openingstijden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Wil je weten wat VAN-DAAN Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VAN-DAAN Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VAN-DAAN Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VAN-DAAN Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar VAN-DAAN Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VAN-DAAN Huissen

Bezoekers bekeken ook