Voet en Salon Angela

Voet en Salon Angela is een Voetverzorging gelegen aan Huchtstraat 32 in Unknown.

Meer informatie over Voet en Salon Angela in Unknown

Angela Martens is een medisch pedicure en schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in voetverzorging en schoonheidsbehandelingen. Ze biedt onder andere nagelreparatie, nagelregulatie, anti-druk en orthese behandelingen aan. Mensen met diabetes, reuma of andere medische problemen kunnen bij haar terecht en mogelijk vergoeding krijgen via hun ziektekostenverzekering. Daarnaast biedt ze ook gezichtsverzorging aan, zoals hot stone massages en ontharing. Angela Martens heeft al jarenlange ervaring in het vak en haar praktijk bevindt zich aan huis, waardoor het makkelijk toegankelijk is voor iedereen. Ze werkt op afspraak en cadeaubonnen zijn beschikbaar.

Wil je weten wat Voet en Salon Angela verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voet en Salon Angela of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voet en Salon Angela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voet en Salon Angela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Voet en Salon Angela reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voet en Salon Angela

Bezoekers bekeken ook