Walburgen Beweegt

Walburgen Beweegt is een Zwembad gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Walburgen Beweegt in Unknown

Het zomerseizoen bij Walburgen was erg druk met verschillende activiteiten, zoals familiebijeenkomsten en bedrijfs- en schoolfeesten. Er was ook een speciale week in september voor zon- en zwemliefhebbers. Het seizoen werd afgesloten met het evenement "Brommers Kieke" op 22 oktober, waar iedereen met een brommer, solex, scooter, motor of zijspan welkom was. Daarnaast was er een onderzoek naar de Sportzone op de Poelwijklaan in Gendt, waarbij de mening van mensen werd gevraagd over de verkeersveiligheid en zichtbaarheid in de omgeving. Verder waren er succesvolle evenementen zoals een duik met de hond, de "Brommers Kieken" ochtend en de 5 van Walburgen (crossloop en mountainbike race). Het zomerseizoen was een succes met veel bezoekers en er werden nieuwe faciliteiten gerealiseerd, zoals een Calisthenics Baan. Er werden ook diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd tijdens de coronaperiode.

Wil je weten wat Walburgen Beweegt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Walburgen Beweegt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Walburgen Beweegt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Walburgen Beweegt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Walburgen Beweegt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Walburgen Beweegt

Bezoekers bekeken ook