Witte Kerk Bemmel

Witte Kerk Bemmel is een Hervormde kerk gelegen aan Oude Kerkhof 10 in Unknown.

Meer informatie over Witte Kerk Bemmel in Unknown

ABC Bemmel biedt specialistische ondersteuning aan gezinnen, waarbij de focus ligt op het benutten van de krachten en talenten van de individuen. Samen met een toegewezen professional worden doelen opgesteld, waardoor de regie over het eigen leven weer teruggepakt kan worden. Er zijn verschillende maatwerk routes beschikbaar, waaronder specialistische begeleiding en behandeling, en het Ontwikkelhuis Basecamp. Dit laatste biedt een plek om tot rust te komen wanneer er problemen zijn op school, stage of werk als gevolg van stress, druk of psycho sociale problemen. Hier wordt gewerkt aan de ondersteuningsvraag en de ontwikkeling, zodat de persoon weer actief kan participeren in de maatschappij.

Wil je weten wat Witte Kerk Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Witte Kerk Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Witte Kerk Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Witte Kerk Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Witte Kerk Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Witte Kerk Bemmel

Bezoekers bekeken ook