Zwieps

Zwieps is een Turncentrum gelegen aan Ponylaan in Unknown.

Meer informatie over Zwieps in Unknown

Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps biedt verschillende activiteiten aan, zoals peuter- en kleutergym, gymnastiek, turnen en groepsspringen. Met SponsorKliks kun je Zwieps financieel steunen zonder dat het jou extra geld kost. Het nieuwe seizoen begint op 4 september. Er wordt recreatief turnen aangeboden waar kinderen op een gezellige manier de basisprincipes van het turnen leren. Daarnaast is er ook selectie turnen voor kinderen met talent, waar je kunt lezen hoe dit in zijn werk gaat. De springgroep is er voor meisjes en jongens tussen 7 en 13 jaar, met of zonder ervaring. Er is ook een demogroep die een combinatie is van recreatief turnen, selectie turnen en de springgroep. De trainingen vinden plaats op meerdere locaties. Als je turntalent hebt, kun je uitgenodigd worden om mee te doen met de selectie. Voor contact kun je terecht bij de ledenadministratie of het algemene correspondentieadres van Zwieps.

Wil je weten wat Zwieps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwieps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwieps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwieps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Zwieps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwieps

Bezoekers bekeken ook