ZYN yoga & stressvermindering

ZYN yoga & stressvermindering is een Yogastudio gelegen aan Dwarsdijk 21 in Unknown.

Meer informatie over ZYN yoga & stressvermindering in Unknown

ZYN Yoga kondigt gastdocenten aan voor de maand oktober en geeft aan dat ze van plan zijn om in die periode op vakantie te gaan naar Spanje. Er worden ook veranderingen aangekondigd in het rooster en de tarieven van de yogalessen. Daarnaast wordt er een cursus Stressvermindering aangeboden, genaamd Stress Less, die op 2 september begint. ZYN Yoga moedigt mensen aan om zich aan te melden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Het bedrijf is onderdeel van Sense for Skills en is te volgen op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat ZYN yoga & stressvermindering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZYN yoga & stressvermindering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZYN yoga & stressvermindering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZYN yoga & stressvermindering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar ZYN yoga & stressvermindering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZYN yoga & stressvermindering

Bezoekers bekeken ook