Autoservice Berry

Autoservice Berry is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Biezenkamp 25 in Unknown.

Meer informatie over Autoservice Berry in Unknown

Autoservice Berry biedt alle service die je auto nodig heeft. Of je auto nu toe is aan een onderhoudsbeurt, een APK-keuring nodig heeft, winterbanden moet laten monteren of als er vreemde lampjes op het dashboard branden, bij Autoservice Berry ben je aan het juiste adres. Voor de APK-keuring kun je al twee maanden voor de vervaldatum terecht. Daarnaast is het verstandig om je winterbanden nu te laten wisselen voor zomerbanden, nu de temperaturen weer stijgen. Berry kan ook alle reparaties vakkundig en snel uitvoeren. Let op: van 14 tot en met 21 oktober is Autoservice Berry gesloten in verband met vakantie. Vanaf 1 januari 2020 is Autoservice Berry te vinden op een nieuwe locatie aan de Biezenkamp 25B in Gendt, met telefoonnummer 0481-785252.

Wil je weten wat Autoservice Berry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Berry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Berry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Berry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Autoservice Berry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Berry

Bezoekers bekeken ook