VAST Automotive

VAST Automotive is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Henri Dunantstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over VAST Automotive in Unknown

Bij VAST Automotive kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan verschillende voertuigen, zoals auto's, bedrijfswagens, campers, aanhangers en caravans. Ze voeren onder andere APK-keuringen uit, doen onderhoud van alle merken, vervangen banden en doen uitlijningen en trekhaakmontage. Ze zijn gevestigd in de voormalige Ford garage in Gendt en zijn gespecialiseerd in Ford, maar kunnen ook onderhoud doen aan andere merken. Daarnaast bieden ze ook onderhoud en service voor bedrijfswagens en aanhangers, en ze hebben de mogelijkheid om vervangend vervoer aan te bieden tijdens onderhoud, reparatie of schadeherstel, tegen een bijdrage van €20,- exclusief brandstof.

Wil je weten wat VAST Automotive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VAST Automotive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VAST Automotive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VAST Automotive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar VAST Automotive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VAST Automotive

Bezoekers bekeken ook