B&B Kasteel Doornenburg

B&B Kasteel Doornenburg is een Bed & Breakfast gelegen aan Kerkstraat 27A in Unknown.

Meer informatie over B&B Kasteel Doornenburg in Unknown

B&B Kasteel Doornenburg is gevestigd in het mooie dorpje Doornenburg, tussen de rivieren Rijn en Waal. Het kasteel, bekend van de tv-serie Floris, dateert uit de 14e eeuw en heeft zes sfeervolle kamers met elk een eigen luxe stijl en inrichting. Vier kamers hebben een eigen badkamer en toilet, terwijl twee kamers een gedeelde douche en toilet hebben. De Bed & Breakfast bevindt zich op de bovenverdieping van de voorburcht en is alleen bereikbaar via een trap. Resi, Matthias, Ans en Toon kijken uit naar uw komst en nodigen u uit om direct te reserveren.

Wil je weten wat B&B Kasteel Doornenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Kasteel Doornenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Kasteel Doornenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Kasteel Doornenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar B&B Kasteel Doornenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Kasteel Doornenburg

Bezoekers bekeken ook