La-Perchade

La-Perchade is een Bed & Breakfast gelegen aan Karstraat 53A in Unknown.

Meer informatie over La-Perchade in Unknown

Bij La Perchade kunt u terecht voor een mooie verblijfaccommodatie in een prachtige omgeving. Zowel particulieren als zakelijke klanten hebben hier verschillende mogelijkheden. Het chalet gastenverblijf is sfeervol ingericht met twee eenpersoons boxspring bedden, een ruime zit, tv, wireless internet en een aparte badkamer met toilet. Huissen is een stadje langs de Rijn met verschillende festiviteiten zoals de fietsvierdaagse, Ride for the Roses, kermis en carnaval. In de omgeving van Arnhem en de Hoge Veluwe zijn er veel mogelijkheden om eropuit te gaan. Het centrum van Arnhem is tien kilometer verwijderd en met de auto ben je er in vijftien minuten. Let op: La Perchade is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen door het gebruik van de locatie.

Wil je weten wat La-Perchade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La-Perchade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La-Perchade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La-Perchade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar La-Perchade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La-Perchade

Bezoekers bekeken ook