Bandsma Tandheelkunde

Bandsma Tandheelkunde is een Tandarts gelegen aan Van Voorststraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Bandsma Tandheelkunde in Unknown

In verband met het heersende coronavirus heeft BANDSMA Tandheelkunde nieuwe richtlijnen opgesteld. Bezoekers dienen bij binnenkomst een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Ook wordt gevraagd om handen te desinfecteren bij de automaat in de wachtkamer en daarna het gezicht en andere zaken niet meer aan te raken. Er wordt maximaal 1 patiënt in de behandelkamer toegelaten en slechts 1 begeleider mag plaatsnemen in de wachtkamer. De praktijk volgt strikte hygiënemaatregelen en vraagt bezoekers om de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Mensen met klachten of die in isolatie of quarantaine zitten, worden verzocht om niet naar de praktijk te komen en bij twijfel telefonisch contact op te nemen. BANDSMA Tandheelkunde is een tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde die nieuwe patiënten accepteert. Ze zijn gevestigd in Huissen, goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets, en beschikken over voldoende parkeergelegenheid en bushaltes naast de deur.

Wil je weten wat Bandsma Tandheelkunde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bandsma Tandheelkunde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bandsma Tandheelkunde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bandsma Tandheelkunde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bandsma Tandheelkunde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bandsma Tandheelkunde

Bezoekers bekeken ook