Bistro Bar Proef

Bistro Bar Proef is een Restaurant gelegen aan Dorpstraat 19 in Unknown.

Meer informatie over Bistro Bar Proef in Unknown

In het centrum van Gendt, aan de kop van winkelcentrum Julianahof, bevindt zich Bistro Bar Proef. Deze bistro opende haar deuren in het voorjaar van 2021 en biedt heerlijke gerechten met lokale producten. Of je nu wilt genieten van een lekkere lunch, gezellig wilt borrelen of wilt dineren, bij Proef kan het allemaal. Daarnaast organiseert Proef regelmatig evenementen. Benieuwd naar het menu? Bekijk de lunch-, diner- en borrelkaart alvast online. Gasten zijn erg tevreden over Proef en prijzen de gezellige sfeer, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Ook is het mogelijk om met een grote groep te komen, maar dan is het wel handig om van tevoren contact op te nemen of online te reserveren. Tot slot worden er plannen gemaakt voor de feestdagen, dus houd de website in de gaten voor meer informatie hierover. Proef is geopend van 11:00 tot 17:00 uur en op bepaalde dagen is de sluitingstijd variabel tot maximaal 00:00 uur. Je kunt Proef vinden aan de Dorpstraat 19 in Gendt en contact opnemen via het telefoonnummer 0481 424947 of het e-mailadres info@bistrobarproef.nl.

Wil je weten wat Bistro Bar Proef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Bar Proef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Bar Proef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Bar Proef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bistro Bar Proef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Bar Proef

Bezoekers bekeken ook