Cafetaria Brambachtelijk

Cafetaria Brambachtelijk is een Restaurant gelegen aan Kolkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Cafetaria Brambachtelijk in Unknown

Cafetaria Brambachtelijk is op zoek naar nieuwe medewerkers en nodigt geïnteresseerden uit om te bellen, mailen of langs te komen. Op de menukaart staan verschillende gerechten, zoals schnitzel met friet en salade, saté van varkenshaas met diverse bijgerechten en shaslick van kipfilet. Daarnaast zijn er verschillende hamburgers, zoals de Hot BBQ burger met uienringen en barbecuesaus, de Bramburger met kaas en bacon, en de Kipburger met sla en tomaat. Ook zijn er menu-opties beschikbaar, waarbij een burger gecombineerd kan worden met friet, saus en een drankje. Daarnaast is er een Family Kip Bucket verkrijgbaar, gevuld met diverse kipstukjes om te delen. Verder staan er vers belegde broodjes op het menu, zoals het Pistolet Gezond met kaas, ham, ei en groenten, en het Broodje Hete Kip met ijsbergsla. Tot slot zijn er huisgemaakte snacks verkrijgbaar. De openingstijden van de cafetaria zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur, op zondag van 13:00 tot 20:00 uur en op maandag gesloten. Op feestdagen gelden er aangepaste openingstijden. Voor contactinformatie kan men terecht op de website van Cafetaria Brambachtelijk.

Wil je weten wat Cafetaria Brambachtelijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Brambachtelijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Brambachtelijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Brambachtelijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Cafetaria Brambachtelijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Cafetaria Brambachtelijk

Bezoekers bekeken ook