Eltink Bemmel B.V.

Eltink Bemmel B.V. is een Elektronicawinkel gelegen aan Dorpsstraat 60 in Unknown.

Meer informatie over Eltink Bemmel B.V. in Unknown

Bij Electro World kun je terecht voor grote en kleine wasjes. Ze hebben wasmachines die de wasduur aanpassen aan de hoeveelheid was. Je kunt persoonlijk advies en service krijgen in de Electro World winkel. Ze installeren je nieuwe apparaat vakkundig en snel en als je apparaat stuk is, komen ze snel langs om het te repareren. De klanten beoordelen Electro World positief en ze helpen graag, je kunt ze bellen, mailen of de winkel bezoeken. Ze zijn ook gecertificeerd om A-merken te repareren. Electro World is een lokale elektronicawinkel die verbonden is met hun klanten. Ze vinden altijd de perfecte oplossing die past bij jouw wensen. Ze verzorgen ook de installatie en inbouw van je apparaten en bieden een reparatieservice met hun eigen technische dienst. Electro World sponsort ook het UEFA Vrouwenvoetbal en is actief op social media.

Wil je weten wat Eltink Bemmel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eltink Bemmel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eltink Bemmel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eltink Bemmel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Eltink Bemmel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eltink Bemmel B.V.

Bezoekers bekeken ook