Janssen Elektro

Janssen Elektro is een Elektronicawinkel gelegen aan Helmichstraat 17 in Unknown.

Meer informatie over Janssen Elektro in Unknown

Janssen Elektro Service is een erkend servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van witgoed en bruingoed apparatuur. Ze bieden een breed scala aan services aan, zoals reparaties van klein huishoudelijk apparatuur zoals stofzuigers en magnetrons, maar ook van witgoed zoals wasmachines en drogers. Daarnaast repareren ze ook audio- en tv-apparaten. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats met gediplomeerde monteurs en is erkend door merken zoals Bosch, Miele, Loewe, Samsung Schulthess en Beko. Ze bieden ook service op maat aan, zodat ze aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van apparatuur bij hen, kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn gevestigd in Huissen en hebben verschillende openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat Janssen Elektro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janssen Elektro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janssen Elektro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen Elektro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Janssen Elektro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janssen Elektro

Bezoekers bekeken ook