Fitpunt

Fitpunt is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 41B in Unknown.

Meer informatie over Fitpunt in Unknown

Fysiotherapie Fitpunt is een praktijk gevestigd in Bemmel. Je kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen. De praktijk is 6 dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden, behalve op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag. Als de telefoon niet wordt beantwoord, kun je altijd een bericht inspreken. Daarnaast is de praktijk ook via e-mail bereikbaar. Er is een overzicht van de trainingstijden beschikbaar voor de fitness. Voor individuele behandelingen gelden er ruimere openingstijden. De praktijk biedt ook een virtuele tour aan en je kunt contact opnemen via verschillende kanalen. Het ontwerp en de realisatie van de website zijn gedaan door OVK Webdesign.

Wil je weten wat Fitpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fitpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitpunt

Bezoekers bekeken ook