Bergman Fysio & Podo Praktijk

Bergman Fysio & Podo Praktijk is een Fysiotherapeut gelegen aan Slenkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Bergman Fysio & Podo Praktijk in Unknown

Fysiotherapeut Arnhem & Podologie Arnhem biedt fysiotherapie en podologie in Arnhem Zuid. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende therapieën, waaronder shockwave therapie, dry needling en manuele therapie. De praktijk is gevestigd in Sportcentrum Zuid en is rolstoeltoegankelijk. Ze zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid voor de deur. De visie van de praktijk is om persoonlijke zorg op maat te leveren, waarbij er gebruik wordt gemaakt van echografie om een goede diagnose te stellen. Na de diagnose wordt er samen met de patiënt een behandelplan opgesteld om de lichamelijke klachten te verminderen. De podoloog in Arnhem is ook gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten en maakt indien nodig steunzolen. Voor meer informatie over podologie en vergoedingen van de zorgverzekeraar wordt verwezen naar de website van Loop.

Wil je weten wat Bergman Fysio & Podo Praktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bergman Fysio & Podo Praktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bergman Fysio & Podo Praktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergman Fysio & Podo Praktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bergman Fysio & Podo Praktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bergman Fysio & Podo Praktijk

Bezoekers bekeken ook