Fruitteeltonline.nl

Fruitteeltonline.nl is een Internetmarketing gelegen aan Zandvoort 21 in Unknown.

Meer informatie over Fruitteeltonline.nl in Unknown

Fruitteeltonline stuurt elke zaterdagochtend een nieuwsbrief naar bijna 3500 telers, voorlichters, accountants, scholen, fruithandelaren en toeleveranciers. FruitMasters heeft exclusief de mogelijkheid om Tessa-appels te verkopen bij Jumbo-supermarkten. Op de Albert Heijn Plukdag hebben klanten Sprank appels geplukt en geproefd. Het vertrouwen van Vlaamse fruittelers is sterk verminderd, met slechts een kwart van de telers die investeringsplannen hebben. De oogstprognoses voor appels en peren in de Europese Unie zijn naar beneden bijgesteld. De Nederlandse appeloogst is lager dan verwacht, terwijl de perenoogst iets hoger is. In de gemeente West-Betuwe is het beleid voor het verbranden van hout strenger geworden. De Nederlandse Fruittelersorganisatie maakt zich zorgen over de invoering van belasting op vruchtensap. Er is geen gekwalificeerde meerderheid behaald bij de stemming over de Europese toelating van glyfosaat.

Wil je weten wat Fruitteeltonline.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitteeltonline.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitteeltonline.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitteeltonline.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fruitteeltonline.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitteeltonline.nl

Bezoekers bekeken ook