Fysio Lingewaard locatie Bemmel

Fysio Lingewaard locatie Bemmel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Feel Fit Center, Van Nispenlaan 2 in Unknown.

Meer informatie over Fysio Lingewaard locatie Bemmel in Unknown

Fysio Lingewaard biedt fysiotherapie in Huissen, Bemmel en Doornenburg om mensen te helpen bij het soepel en pijnvrij bewegen. Ze hebben betrokken en gemotiveerde fysiotherapeuten die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de patiënten weer snel kunnen bewegen zonder klachten. Naast fysiotherapie bieden ze ook manuele therapie en de unieke OriGENE-rugtherapie aan. Daarnaast wordt er in het laatste nieuws genoemd dat er in de winter meer kans is op rugklachten en dat er nieuwe coronamaatregelen zijn. Ook wordt er vermeld dat (ex)covidpatiënten recht hebben op 50 behandelingen voor revalidatie na corona. Het is mogelijk om een afspraak te maken bij Fysio Lingewaard. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00.

Wil je weten wat Fysio Lingewaard locatie Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Lingewaard locatie Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Lingewaard locatie Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Lingewaard locatie Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fysio Lingewaard locatie Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Lingewaard locatie Bemmel

Bezoekers bekeken ook