Fysiotherapie Miriam Donders

Fysiotherapie Miriam Donders is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Plaza 21 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie Miriam Donders in Unknown

FMD+ is een fysiotherapiepraktijk die niet alleen uw fysieke klachten behandelt, maar ook aandacht besteedt aan uw mentale gezondheid en voorlichting geeft over herstel, preventie en leefstijl. Ze hebben een allesomvattende visie op gezondheid waarbij zowel uw fysieke als mentale conditie wordt beïnvloed door uw eigen welbevinden en hoe u in uw omgeving past. Ze brengen dit positieve gezondheidsprincipe dagelijks in de praktijk. FMD+ doet er alles aan om uw gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Ze bieden ook een haal- en brengservice aan en hebben verschillende locaties waar u terecht kunt voor behandelingen en groepstrainingen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Miriam Donders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Miriam Donders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Miriam Donders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Miriam Donders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fysiotherapie Miriam Donders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Miriam Donders

Bezoekers bekeken ook