Fysiopunt Huissen

Fysiopunt Huissen is een Fysiotherapeut gelegen aan Mecklenburg 3 in Unknown.

Meer informatie over Fysiopunt Huissen in Unknown

FysioPunt Huissen is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Huissen, nabij Arnhem-Zuid. Ze bieden allround fysiotherapie voor verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals spieren, banden, gewrichten en zenuwen. De praktijk biedt verschillende behandelingen aan, zoals manuele therapie, Dry Needling en sportieve oefeningen. Ze stellen ook een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op de situatie en klachten van de patiënt. Ze bieden ook behandelingen aan voor mensen die herstellen van Corona. Als je last hebt van klachten en geholpen wilt worden, kun je een intakegesprek plannen door te bellen of te e-mailen naar de praktijk.

Wil je weten wat Fysiopunt Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiopunt Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiopunt Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiopunt Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Fysiopunt Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiopunt Huissen

Bezoekers bekeken ook