HEMA Bemmel

HEMA Bemmel is een Warenhuis gelegen aan Markt 11 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Bemmel in Unknown

Bij HEMA Bemmel kun je terecht voor allerlei producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 30 dagen retourneren in de winkel of ruilen. Er zijn wel enkele voorwaarden voor het retourneren van een artikel. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Bij HEMA houden ze van duurzaamheid en kun je je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Bemmel zijn er ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Westervoort, Beuningen, Arnhem-Centrum, Nijmegen-Dukenburg, Duiven, Elst, Nijmegen-Centrum, Huissen, Arnhem-Kronenburg en Arnhem-Schuytgraaf.

Wil je weten wat HEMA Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar HEMA Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Bemmel

Bezoekers bekeken ook