HEMA Huissen

HEMA Huissen is een Warenhuis gelegen aan Markt 12A in Unknown.

Meer informatie over HEMA Huissen in Unknown

Bij HEMA Huissen kun je terecht voor een breed scala aan producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je bij afhalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Het retourneren van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast biedt HEMA de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Bij de HEMA winkel in Huissen kun je ook de voorraad van artikelen in andere winkels bekijken.

Wil je weten wat HEMA Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar HEMA Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Huissen

Bezoekers bekeken ook