Hermans Tweewielers

Hermans Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Dorpsstraat 24 in Unknown.

Meer informatie over Hermans Tweewielers in Unknown

De winkel en werkplaats van Hermans Fietsen zijn weer geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 8 uur. Je kunt weer terecht voor nieuwe fietsen, accessoires en onderdelen. Ook kun je jouw fiets brengen voor reparaties en onderhoud. Houd wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Als je vragen hebt voordat je langskomt, kun je bellen naar 0481-461588 of mailen naar info@hermans-fietsen.nl. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken op een van de nieuwe fietsen, buiten op het terrein van de winkel. Bij Hermans Fietsen kun je ook terecht voor fiets- en scooterreparaties en hebben ze een breed aanbod aan nieuwe fietsen. Door de coronacrisis kan het wel iets langer duren voordat je geholpen wordt, maar ze streven naar de beste service en hopen op je begrip.

Wil je weten wat Hermans Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hermans Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hermans Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hermans Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Hermans Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hermans Tweewielers

Bezoekers bekeken ook