Basta Bikestore Huissen

Basta Bikestore Huissen is een Fietsenwinkel gelegen aan Karstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over Basta Bikestore Huissen in Unknown

Op zondag 12 november is er een e-mtb demo dag bij Basta Bikestore in Huissen. Tijdens deze dag kun je een proefrit maken op een e-mtb van Rocky Mountain Bicycles en zelf ervaren waarom de motor van een Powerplay anders is dan die van Shimano of Bosch. De eerste testrit begint om 10.00 uur en de laatste om 15.00 uur. Basta Bikestore is een gezellige fietsenwinkel met een bijzonder assortiment mountainbikes, onderdelen en accessoires. De eigenaar, Hanneke Cramer, is zelf een enthousiaste mountainbiker en staat klaar om je van eerlijk advies en goede service te voorzien. De openingstijden van de winkel zijn dinsdag van 12.00 tot 20.00 uur, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, en vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur. Buiten openingstijden is het eventueel mogelijk om op afspraak langs te komen. Je kunt contact opnemen met Basta Bikestore via telefoonnummer 026 379 54 51 of via e-mail info@bastabikes.nl.

Wil je weten wat Basta Bikestore Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basta Bikestore Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basta Bikestore Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basta Bikestore Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Basta Bikestore Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basta Bikestore Huissen

Bezoekers bekeken ook