Het Oerkind buitenschoolse opvang

Het Oerkind buitenschoolse opvang is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 1 in Unknown.

Meer informatie over Het Oerkind buitenschoolse opvang in Unknown

Stoerkinderen is een groep die inspeelt op de ontwikkelingsfase van het kind, waarbij alle vormkrachten die het kind heeft ontwikkeld kunnen worden ingezet. Het doel is om het kind zichzelf te laten ontdekken en vertrouwen te geven, zodat het met moed, interesse en enthousiasme de wereld kan verkennen. De groep ziet de natuur als een rijke leeromgeving die nodig is voor de ontwikkeling van de zintuigen en het stimuleren van creativiteit. Daarom bieden ze dagelijks buitenactiviteiten aan. De locatie van de groep is in het clubgebouw van Scouting Bemmel, waar zowel binnen als buiten speel- en knutselmogelijkheden zijn. De locatie grenst aan een natuurgebied en beschikt ook over een moestuin. Geïnteresseerden zijn welkom om langs te komen en de sfeer te proeven, waarbij ze vooraf kunnen bellen voor een afspraak.

Wil je weten wat Het Oerkind buitenschoolse opvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Oerkind buitenschoolse opvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Oerkind buitenschoolse opvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Oerkind buitenschoolse opvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Het Oerkind buitenschoolse opvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Oerkind buitenschoolse opvang

Bezoekers bekeken ook