Junion

Junion is een Kinderopvang gelegen aan Lemoen 3 in Unknown.

Meer informatie over Junion in Unknown

Junion is een adviesbureau dat zich richt op huisvestingszaken rondom kinderdagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang. Ze lossen kleine en grote huisvestingsvraagstukken op en adviseren op verschillende gebieden die te maken hebben met gebouwen en gebouwbeheer. Veiligheid, kwaliteit en betaalbaarheid staan centraal. Ze bieden onder andere advies over brandveiligheid, ventilatie, nieuwbouw, renovaties en verbouwingen, tekeningen, planmatig onderhoud, capaciteit en huur en verhuur. Wouter Bleumink is de adviseur huisvesting van Junion en heeft veel ervaring in de kinderopvang. Hij is op de hoogte van brandveiligheidseisen, ventilatie-uitgangspunten en bouwregelgeving. Junion is er voor kinderopvang, peuterwerk en onderwijs, maar staat ook open voor vragen van gemeenten, architectenbureaus, bouwmanagementbureaus en projectontwikkelaars.

Wil je weten wat Junion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Junion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Junion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Junion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Junion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Junion

Bezoekers bekeken ook