ICT Steun

ICT Steun is een Computerservice gelegen aan Burchtgraafstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over ICT Steun in Unknown

ICT Steun biedt gratis advies en lost problemen op met telefoons, printers, iPads/tablets, laptops, computers, tv's, geluidssystemen en wifi. Ze komen bij u thuis om het probleem op te lossen en kunnen ook laptops en pc's schoonmaken. ICT Steun biedt de beste hulp tegen een kleine prijs en u hoeft niet naar een bedrijf te rijden, omdat ze naar uw huis komen. Ze kunnen uw trage harde schijf vervangen voor een snelle SSD, waardoor uw computer net zo snel wordt als een nieuwe. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het langskomen aan huis, het opschonen van uw computer, het bouwen van pc's en het versnellen van pc's/laptops door middel van een SSD.

Wil je weten wat ICT Steun verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICT Steun of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICT Steun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICT Steun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar ICT Steun reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICT Steun

Bezoekers bekeken ook