Parini ICT

Parini ICT is een Computerservice gelegen aan Gochsestraat 33 in Unknown.

Meer informatie over Parini ICT in Unknown

Parini ICT biedt betaalbaar computeronderhoud en reparatiediensten aan. Ze geven advies op het gebied van hardware en software, waarbij ze eerst uitgebreid met de klant praten om hun wensen in kaart te brengen. Als de klant het advies niet opvolgt, brengen ze geen kosten in rekening. Ze bieden ook diensten aan zoals software- en hardwareonderhoud, websiteontwikkeling en hosting. Een offerte is altijd vrijblijvend en er wordt contact opgenomen om de wensen van de klant te bespreken. Parini ICT voert installaties en reparaties uit op het moment dat het de klant uitkomt, zelfs in het weekend. Ze bieden ook verschillende mogelijkheden voor het maken en onderhouden van websites, inclusief het aanvragen van een domein en hosting. Parini ICT zorgt ook voor het complete pakket om bereikbaar te zijn via internet, inclusief domeinregistratie en webhosting. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 18.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn ze gesloten, maar ze garanderen dat ze altijd zullen terugbellen of e-mails zullen beantwoorden.

Wil je weten wat Parini ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parini ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parini ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parini ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Parini ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parini ICT

Bezoekers bekeken ook